Hálószoba bútor

Sopron hálószoba bútor referenciáink

Milyen az ideális hálószoba? Nagyon sok tényező van, amik összessége és egymással való kapcsolata végül kiadja az „ideális” végeredményt. A Sárga Fagyöngy Bt. a hálószoba bútor elkészítését vállalja ezekből a teendőkből. A hálószoba színe, harmóniája, elhelyezkedése, a zavaró fény és hanghatások kiszűrése is lényeges kérdés abban, hogy tényleg nyugtató és pihentető környezet alakuljon ki ott, de a hálószoba bútor is az egyik legfontosabb összetevő.

Sopron asztalos műhelyeiből szerencsére remek bútordarabok kerülnek ki és így Ön megrendelheti az Önnek legjobban megfelelő hálószoba bútort.

A hálószoba bútor legfontosabb darabja az ágy, aminek nemcsak esztétikusnak, hanem kényelmesnek is kell lennie. A hálószoba bútor elkészítésénél néha olyan apró momentumok is számítanak, amire elsőként nem is nagyon gondol a megrendelő. (például: az ágykeret ne legyen nagyon kiálló, hiszen akkor könnyen beverheti a sípcsontját az, aki félhomályban vagy teljes sötétben próbál lefeküdni.)
Az ágy nagyságára két tényező van befolyással. Az egyik a szabványméretű matracok, a másik pedig a hálószoba mérete, ami a hálószoba bútor nagyságára is végzetes, mindent eldöntő hatással van.

Ezeken kívül a hálószoba bútor része lehet még éjjeliszekrény, (vagy éjjeliszekrények) polc, szerkény, de akár falra szerelhető tévétartó, gardrób szekrény. Ez két tényezőtől függ, az egyik az Ön igényei, a másik meg a lehetőségei.

A hálószoba bútor jellemzőit az is befolyásolja, hogy ez a szoba gyakran a lakás legkisebb helyisége, így korlátozott a berendezésének a lehetősége. Ám Sopron asztalos mestere csak pozitív értelemben ismer kompromisszumokat, mert mi a legjobbat, legszebbet valósítjuk meg a hálószoba bútora terén is.

Kérjen ajánlatot

Forduljon hozzánk bizalommal!