Nappali bútor

Sopron nappali bútor referenciáink

Milyen egy kellemes nappali bútor? Mire érdemes odafigyelni, amikor Sopron asztalos műhelyeiből szobabútort rendel? A legelsőként szembetűnő dolog a bútor stílusa. Ez teljesen szubjektív szempont, nem is lehet tanácsot adni vele kapcsolatban. Ön érezni fogja, hogy ez a nappali bútor megfelel-e Önnek vagy nem. Szerencsére Sopron (és természetesen a Sárga Fagyöngy Bt.) egyedi bútorkészítés terén végtelenített számú lehetőséget nyújt.

Viszont az Ön egyedi stílusát egyeztetni kell a lehetőségekhez, ahhoz a helyhez, ahová a nappali bútor kerül. Ha a lakás hangulata nem egyezik meg a nappali bútoréval, az néha katasztrofális eredményhez vezethet. Emiatt sajnos néha kompromisszumot kell kötni.

A bútor színe szintén kardinális kérdés. Ha megtekint egy nappali bútor szériaterméket, mindig gondolja végig, hogy abba a környezetbe, amibe szánja beleillik-e. Lehet, hogy az üzletben jól mutat a szett, de attól még nem biztos, hogy az Ön otthonában is. Az árnyalatokkal nagyon sok probléma lehet, így ezt mindenképpen alaposan végig kell gondolni, ha Ön egyedi nappali bútort rendel, akkor rugalmasabban tudjuk azt otthonához szabni. Keresse a komplementer színeket! A hall a „legforgalmasabb” része a lakásnak, a legtöbb szociális esemény, vendéglátás, családi játékok és gyakran az étkezés is itt történik, fontos, hogy a nappali bútor barátságos és ízléses legyen

A kinézeten kívül még van néhány praktikus szempont is, amit mindenképpen figyelembe kell venni, amikor Ön Sopron asztalos műhelyeiből rendel egyedi nappali bútort.

Az egyik ilyen a tisztítás kérdése. Ha az a családtag választja ki a nappali bútort, aki kevésbé aktív takarítások során, az nem biztos, hogy felismeri ezeket a buktatókat. Pedig ez is egy lényeges szempont, hiszen a takarítási nehézségek alkalmasak arra, hogy megutáltassák a nappali bútort, azzal, aki takarítja.

A méret szintén alapvető kérdés, bár ez nem okozhat problémát egyedi bútorkészítés esetén, hiszen mi pont akkorára vágjuk az Ön nappali bútorát, amekkorára kell. (Ezt a problémát  a Sárga Fagyöngy Bt. teljes leveszi az Ön válláról.)

Kérjen ajánlatot

Forduljon hozzánk bizalommal!