Fürdőszobabútor

Sopron fürdőszoba bútor referenciáink

A fürdőszoba a napi rutin alfája és ómegája. Ide térünk be felkelés előtt legelőször és a lefekvés előtti fogmosás is itt történik meg, ezért ezt a helyiséget sem szabad figyelmen kívül hagyni. Emellett még nagyon lényegesek a praktikus szempontok is a fürdőszoba bútor kialakításánál, hiszen ebbe a helyiségbe kevés az a perc, amikor használója pihenni vagy feltöltődni jön be, a fürdőszobát tényleg „használják”. Ez alól talán csak a kádban történő relaxáció a kivétel. Így a fürdőszoba bútornak nemcsak szépnek és stílusosnak kell lenni, hanem olyannak, ami kéznél tartja sok, kis, itt elhelyezett apróságot, piperecuccokat.

A helyeztet bonyolítja még az is, hogy a fürdőszoba párás és nedves levegője a fürdőszoba bútorra is hatással van. Emellett még sokszor nagyon kis területen kell megoldani azt, hogy mindennek legyen helye. A minimalizált méretű fürdőszobák leginkább a panel lakásokat jellemzik, de gyakran a családi házak sincsenek jobb helyzetben.

Szerencsére Sopron asztalos mesterei (És főleg a Sárga Fagyöngy Bt. tapasztalt és munkájuk iránt elkötelezett dolgozói) megoldják ezeket a problémákat, hogy az Ön fürdőszoba bútora nemcsak gyönyörű legyen, hanem praktikumával is szolgája a mindennapok zavartalan működését.
Az egyik legfontosabb eleme a fürdőszoba bútornak a fürdőszoba szekrény. Ebbe mindennek bele kell férnie. Sampon, borotva, hideg gyanta, meleg gyanta, tartalék tisztálkodó szerek, törülköző, arcszesz, parfümök, sminkkészlet, körömreszelő, olló, körömlakk, hajfesték, hajszárító, fésűk, hogy csak pár példát említsek. A végtelenségig lehet sorolni azokat a tárgyakat, amiket itt raktározunk. Nagyon gyakran ezek tárolását kis helyen kell megoldani, hiszen a helyhiány miatt a fürdőszoba bútor nem lehet nagy. Sopron egyedi bútorkészítés terén nem egyszer alkotott kimagaslót, ezért a Sárga Fagyöngy Bt. ezekre az akadályokra is fel van készülve. Számos tapasztalatunk van egyedi fürdőszoba bútor készítés terén, így már számtalanszor oldottunk meg ilyen jellegű problémákat.

Kérjen ajánlatot

Forduljon hozzánk bizalommal!