Lépcső

Sopron fa lépcső referenciáink

A fa lépcső nemcsak két vagy több szintet köt össze, hanem a lakás része. Ezért ennek a „helyiségnek” is legalább annyira szépnek kell lennie, mint az egész otthonának. Persze, a fa lépcső praktikus funkciót is betölt, muszáj megfelelnie ennek az összetett feladatkörnek. De Sopron asztalos mesterei erre a problémára is tudják a megoldást. Az Ön által megálmodott és a Sárga Fagyöngy Bt. által megalkotott lépcső ki fogja elégíteni mindkét követelmény.

A legfontosabb, hogy a szakmai szempontok és az Ön igényei találkozzanak a lépcső megtervezésnél. (Más szempont igazából nem is lesz, hiszen Sopron egyedi bútorkészítés lehetőségei végtelenek.)

Azonban készüljön fel pár kérdésre, amit fel fogunk tenni Önnek, amikor megbeszéljük a lépcső készítés részleteit, feltételeit.

-    A lépcső egy burkolat lesz-e vagy pedig önhordó fa lépcsőről beszélünk?
-    Amennyiben a fa lépcső burkolat lesz, milyen az aljzat állapota, jellemzői?
-    Csak a fa lépcsővel kell dolgoznunk vagy pedig az aljzat elkészítését is igényli?
-    Fontos probléma a lépcső anyaga. Ez egy elég szakmai kérdés, elfordulhat, hogy az Ön elképzelése nem a legjobb ötlet ebből a szempontból. De eddig minden esetben olyan megoldást tudunk találni, ami a megrendelőnek is megfelelő volt és szakmailag is tökéletes.
-    Milyen legyen a fa lépcső szerkezetet?
-    Milyen lépcsőlap méretre gondolt?
-    Kell-e korlát? Ha igen, akkor milyenre gondolt? Bababarát legyen?
-    Szeretne-e utólag könnyedén lebontható elemet a fa lépcsőben? (Ez akkor lényeges, ha szerelési munkákat akadályoz a lépcső.)
-    szeretne polcrendszert a lépcsőben elrejteni?

Ezek a kérdések nagyon fontosak, hiszen ezek az információk kellenek nekünk ahhoz, hogy az Ön számára is az ideális fa lépcső megépüljön.

Kérjen ajánlatot

Forduljon hozzánk bizalommal!